Yritys | Rösch Oy

Yritys

Rösch Oy on laadukkaiden lasiratkaisujen pioneeri. Perheyrityksen juuret juontavat vuoteen 1952, jolloin Rösch aloitti lasinjalostuksen Joensuussa. Monet merkittävät asiakkuutemme ympäri Suomen ovat kestäneet jo vuosikymmeniä.

Yrityksemme tunnetaan tinkimättömästä laadusta, henkilökohtaisesta palvelusta sekä täsmällisestä toimituksesta. Tarjoamme laadukkaat lasit sekä lasitustyöt yrityksille, rakennuttajille, ja yksityisille. Kokonaispalvelumme sisältää suunnittelun, valmistuksen sekä asennuspalvelun kaikkialle Suomeen.

Erikoisosaamistamme on eristyslasin ja laminoidun lasin valmistus. Automatisoitu tuotantotekniikka huolehtii siitä, että kaikki tuotteemme vastaavat tarkimpia mitoitus- ja laatukriteerejä. Lisäksi jokainen tuote tarkistetaan ennen toimitusta.

Referenssit

Kauppakeskus Capri valittiin Lappeenrannan vuoden 2013 parhaaksi rakennukseksi. Lappeenrannan arkkitehtuuriohjelman seurantaryhmä perusteli valintansa sillä, että Capri näyttää miellyttävältä ja kutsuvalta, ja sen julkisivu on erityisen hienosti toteutettu. Rauhan matkailualueella sijaitsevan Caprin rakennuttaja on Holiday Club Resorts Oy, pääsuunnittelija Imatran Arkkitehtitoimisto ja rakentaja Rakennusliike Evälahti Oy. Rösch Oy on toimittanut ja asentanut kohteen julkisivulasit ja ovet.

Joensuun Ellin Noljakassa sijaitsevat Puukerrostalot ovat Vuoden 2013 maakunnallinen rakennuskohde Pohjois-Karjalassa. Alueella toimivat rakennusalan järjestöt perustelivat valintaa paikallisuudella, taiteen käyttämisellä osana arkkitehtuuria sekä kohteiden energiatehokkuudella ja ainutlaatuisella rakennustekniikalla. Pääsuunnittelijana toimi Arcadia Oy Arkkitehtitoimisto ja pääurakoitsijana Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy. Rösch Oy on toimittanut ja asentanut kohteen ulko-ovet ja parvekekaiteet.